Brownies s tvarohovou vložkou. Čokoládově delikátní.
Hutný čokozáklad osvěžený tvarohovým přelivem. Stačí malý kousek k čaji nebo kávě.
Ve vodní lázni rozpustíme 250g tmavé čokolády a 60g másla. Po vychladnutí přidáme 100g cukru, 2 vejce, vanilku a nakonec vmícháme 80g hladké mouky.
Hmotu rozetřeme do malého pekáčku (25x25 cm) vyloženém pečícím papírem.
1 tvaroh, 50g cukru, 1 vejce, 2 lžíce citronové nebo pomerančové kůry a 3 lžíce citr. nebo pomer. šťávy, 1 lžičku škrobu rozšleháme do hladké hmoty. Tu pak poklademe na čokozáklad a lehce lžící promícháme, aby vzniklo mramorování.
Pečeme až hodinu při 160°C, dokud povrch nezezlátne a buchta neztuhne.
Uchovávejte v alobalu.