Kotlety s bramborami a fenyklem (říjen)

Napsal zuzana (») 20. 10. 2010 v kategorii Rok s Apetitem, přečteno: 1277×
p1080190.jpg

Fajn večeře z jednoho pekáče.

Výhoda, že můžete použít zeleninu či maso, které máte zrovna doma, skvělá jsou např. pečená malá rajčátka. Fenykl ozvláštní chuť.

Pekla jsem vše najednou a místo kotlet použila krkovici a udělala jsem dobře - maso  s bramborami a zeleninou promísili skvěle své chutě.

Snědli jsme to tak rychle, že jsem to nestihla vyfotit, proto fotka časopisu smile

Hodnocení:
Super jídlo,  za postup, kde se zelenina zpočátku jen dusí místo peče (zbytečně)
"pouze" 5 kafíček ze šesti
smilesmilesmilesmilesmile

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel devět a deset