Klobásky v rohlíku (říjen)

Napsal zuzana (») 29. 9. 2010 v kategorii Rok s Apetitem, přečteno: 1163×
p1070772.jpg

Rychlá, ne moc zdravá večeře, avšak s velmi luxusní cibulkou.

Místo javorového sirupu, jsem klobásky potřela medem a také se krásně leskly.

Cibulka skoro dozlatova opékaná s hořčičným semínkem, na závěr ochucená dijonskou hořčicí, octem a cukrem - jednoduchá krása! Určitě zkuste aspoň tu - ke klobáse, k masu, na volská oka k snídani. A počítejte aspoň jednu větší cibuli na osobu!

Tohle jídlo by určitě potřebovalo nějaký pikantní a kyselý doprovod, např. nakládané okurky či jiná zelenina, čalamádu nebo zelný salát.

Hodnocení
Jednoduchá příprava, průměrná chuť, za cibulku bod navíc.
3 kafíčka z šesti.
smilesmilesmile

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvě a jedenáct