Apetit 4/2011

Napsal zuzana (») 26. 3. 2011 v kategorii Rok s Apetitem, přečteno: 1785×
2011-4.jpg

Růžové velikonoční číslo plné vajec a mláďat (jak jinak..).

Kolik by takový Apetit stál, kdyby v něm vítězila volná kuchařská tvorba a informování o opravdu dobrých novikách na potravinovém a restauračním trhu nad závalem reklam, PR článků a promotion, propagace Ivety Fabešové i Viléma Vrabce (proč Iveta byla v Apetitu již 2x a vítěz soutěže Na nože ještě ani jednou??). 

Hned zkraje nás zaujal čtenářský recept vejce v housce á la guláš v chlebu - vtipná snídaně smile. Obdivovali jsme i vaječné snídaně z Imperialu.

Ze svěžích jarních receptů jsem připravila již Bramborový salát, chystám se na kuře s citrony a určitě i kopřivovou nádivku. 

Speciál s poháry zaujal i mě, kterou většina přeslazených apetitích receptů nezaujme - borůvkový cheesecake nebo banana split nebo pěna z bílé čokolády s třešněmi ve vysokých šampaňských sklenicích - MŇAM!

Takže po dvouměsíční příšerné těhotenské nevolnosti začnu snad zase normálně vařit smile

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel sedm a tři