Růžové velikonoční číslo plné vajec a mláďat (jak jinak..).
Kolik by takový Apetit stál, kdyby v něm vítězila volná kuchařská tvorba a informování o opravdu dobrých novikách na potravinovém a restauračním trhu nad závalem reklam, PR článků a promotion, propagace Ivety Fabešové i Viléma Vrabce (proč Iveta byla v Apetitu již 2x a vítěz soutěže Na nože ještě ani jednou??).
Hned zkraje nás zaujal čtenářský recept vejce v housce á la guláš v chlebu - vtipná snídaně . Obdivovali jsme i vaječné snídaně z Imperialu.
Ze svěžích jarních receptů jsem připravila již Bramborový salát, chystám se na kuře s citrony a určitě i kopřivovou nádivku.
Speciál s poháry zaujal i mě, kterou většina přeslazených apetitích receptů nezaujme - borůvkový cheesecake nebo banana split nebo pěna z bílé čokolády s třešněmi ve vysokých šampaňských sklenicích - MŇAM!
Takže po dvouměsíční příšerné těhotenské nevolnosti začnu snad zase normálně vařit