Apetit 3/2011

Napsal zuzana (») 26. 3. 2011 v kategorii Rok s Apetitem, přečteno: 1511×
2011-3.jpg

Krásné jarní číslo přinášející odlehčení po tučné a sladké zimě.

Navnadily mě olivové recepty, asi vyzkouším i olivovo-ančovičkový koláč, který jednou testovali v Apetitu z olivové kuchařky. Bohužel v tomto čísle mě nic nezaujalo - vejce do skla s olivami, zmrzlina z olivového oleje, bramborová kaše s olivami a chorizem... no, nevim...

Z 5 večeří jsem již vařila vepřové na paprice se žampiony, ovšem opět se snědlo dříve než nafotilo. 

Speciál na slané kapsyasi také nevyužiju, náplně jsou na mě moc masové a nemám moc ráda chuť masa dušeného v těstě.

Ovšem pooomalu pečená masa: hovězí dušené se sušenými rajčaty a rozmarýnem nebo králík na šalvěji a česneku... smile

Kamarádka už také vyzkoušela recept na nakládané citrony a už po měsíci (ne až po půl roce) byly výborným dochucovadlem jídel!

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel jedenáct a osm