Krásné jarní číslo přinášející odlehčení po tučné a sladké zimě.
Navnadily mě olivové recepty, asi vyzkouším i olivovo-ančovičkový koláč, který jednou testovali v Apetitu z olivové kuchařky. Bohužel v tomto čísle mě nic nezaujalo - vejce do skla s olivami, zmrzlina z olivového oleje, bramborová kaše s olivami a chorizem... no, nevim...
Z 5 večeří jsem již vařila vepřové na paprice se žampiony, ovšem opět se snědlo dříve než nafotilo.
Speciál na slané kapsyasi také nevyužiju, náplně jsou na mě moc masové a nemám moc ráda chuť masa dušeného v těstě.
Ovšem pooomalu pečená masa: hovězí dušené se sušenými rajčaty a rozmarýnem nebo králík na šalvěji a česneku...
Kamarádka už také vyzkoušela recept na nakládané citrony a už po měsíci (ne až po půl roce) byly výborným dochucovadlem jídel!