Lednové číslo mě potěšilo zejména asijským speciálem.
Hned se stalo součástí našeho seznamu, co budeme vařit. Dále to byla čočka a těstoviny s vinnou klobásou (neobvyklá kombinace, která mě ale zaujala).
Toust z chleba mi připomněl, mám ráda "Vébrovské topinky", hned vám sem dám recept. Taková studentská večeře, trošku nostalgická vzpomínka na dětství a klasická chňapka (dej si k večeři, co chňapneš v lednici).
Kdo má rád, ocení článek s recepty na bonbonky - karamelky, turecký med, lanýže.... a zmrzlinové orgie. Když však přičtu ještě několik Receptů ze Salka, už je to sládoty až moc na jedno číslo. Taktéž mořských plodů je tam příliš, i když je mám ráda. Často mi čísla připadají chuťově nevyvážená, zejména pokud by z nich člověk opravdu měl celý měsíc vařit, tak jednou jí pořád mořské plody, jindy zas uzené ryby (a to nejde o žádné sezonní produkty!).